Troškiniai

  • “Butter chicken” vištiena su naanais
  • Austriškas kiaulienos troškinys su kmynais
  • Belgiškas jautienos troškinys su alumi – Carbonade flamande
  • Bologneze padažas su moliūgais (arba moliugezė)
  • Čekiškas guliašas su kniedlikais
  • Čenachai (arba tiksliau Čanachai)
  • Čili troškinys
  • Grietinėlėje troškintas triušis
  • Guliašas iš Transilvanijos
  • Helovino arba moliūginis troškinys
  • Įdarytos saldžios paprikos
  • Indiškas karis su kiauliena
  • Itališkas ragu arba Bolonijos padažas
  • Jautienos ir “Guinness” alaus troškinys su virtinukais
  • Jautienos kepsnys puode
  • Jautienos troškinys su voveraitėmis
  • Jūros gėrybių užkanda
  • Kaimiškas jautienos troškinys
  • Karamelizuota kiauliena
  • Kiaulienos šonkauliukai puode
  • Kiaulienos troškinys su pupelėmis ir dešra
  • Labai skanūs šonkauliukai
  • Marokietiškas mėsos kukulių troškinys (Kefta tagine)
  • Normandiškas kiaulienos troškinys
  • Osso buco. Troškinta jautienos kulninė
  • Paelja su krevetėmis
  • Pata hamonado – saldi kiaulės koja filipinietiškai
  • Pikantiška kiauliena
  • Raudonoji jautiena
  • Šonkauliai itališkai
  • Spagečiai su ančiuviais
  • Stirnienos troškinys
  • Triušis raudonajame vyne
  • Triušis su baravykais lėtapuodyje
  • Turkiškas jautienos troškinys (Testi kebab)
  • Vištienos širdelės puode
  • Žirniai su spirgučiais
  •  

    Tagged with:
     

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.