Paelja su krevetėmis

Puse vištienos krūtinėlės paskrudiname ant keptuvės. Iš kitos puselės išverdame sultinį.

Į troškinimui skirtą puodą įpilame šiek tiek aliejaus ir pakepiname ant jo svogūnus. Kai svogūnai pasidaro permatomi, dedame kelis mulkiai pjaustytus pomidorus, bei didelį pjaustytą saldųjį pipirą. Palaukiame, kol pomidorai išleis sultis ir šiek tiek pasitroškins.

Dedame šaldytas krevetes (geriausiai tiktų neapvirtos, deja tokių neturėjau), pilame didelę stiklinę žirnelių, kelias sukapoto česnako skilteles.

Ant viršaus beriame nuplautus ryžius (porą stiklinių).

Viską užpilame verdančiu sultiniu. Skysčio reikia tiek, kad apsemtų ryžius per porą pirštų.

Puodą uždengiame ir statome į 200 laipsnių orkaitę pusei valandos.

Pateikiame su citrinos skiltele (labai skanu išsispausti citriną ant viršaus).

Valgome.

Tags :

About the Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.