Labai greitai paruošiama užkanda.

Susmulkiname skiltelę česnako. Pakepiname jį šaukšte aliejaus.

DSCN6149

Ant viršaus verčiame atitirpintas jūros gėrybes. Mūsų atveju smulkias krevetes ir midijas. Svarbu nepamiršti, kad jūros gėrybes reikėtų pirkti nesūdytas.

DSCN6153Palaukiame, kol moliuskai ims leisti sultis, dedame pusę smulkiai pjaustyto čili pipiro, sumažiname ugnį iki vidutinės ir pakepame kokias penkias minutes. Dedame vieną šaukštelį pomidorų pastos, šiek tiek druskos ir juodųjų pipirų. Pakepame dar 3-5minutes.

DSCN6162

Pateikiame su balta česnakine duona.

DSCN6168Valgome.

Tagged with:
 

3 Responses to Jūros gėrybių užkanda

  1. Kaip tai pusę pipiro?

  2. Ginta says:

    Nerijau, nagi parašyta- pusę čili pipiro. Kaip atrodo čili pipiras- pasinaudokit google ir pamatysit.

  3. Nerijus says:

    Nesąmonė, reikia visą pipirą dėt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.