Triušis raudonajame vyne

Vieną triušį padaliname į mažesnes dalis ir apkepiname ant sviesto.

Troškinimui skirtame puode įkaitiname aliejų, sudedame smulkiai pjaustytą didelį svogūną ir pakepame iki geltonumo..

Sudedame triušį, pilame litrą vištienos sultinio, porą stiklinių raudono sauso vyno, dedame šakelę čiobrelio, beriame šaukštelį druskos ir maltų juodųjų pipirų, įmetame porą skiltelių smulkinto česnako bei lauro lapą.

Uždengę troškiname pusantros valandos.

Baigę troškinti, puodą atidengiame ir leidžiame skysčio pertekliui nugaruoti.

Pateikiame su keptomis daržovėmis ir bulvių koše, apipiltą po troškinio likusiu skysčiu.

Valgome.

 

About the Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.