Pusę kilogramo jautienos nugarinės supjaustome vidutinio dydžio kubeliais.

Pakepiname troškinimui skirtame puode ant aliejaus.

Atidedame į šalį. Ten pat pakepiname vieną didelį smulkiai pjaustytą svogūną. Mėsą perpjauname per pusę, krauname ant svogūnų.

Viską užpilame pora litrų jautienos sultinio. Beriame šaukštelį druskos, du-tris šaukštelius saldžiosios raudonosios paprikos miltelių, vieną didelį šaukštą pomidorų pastos. Uždengiame ir troškiname valandą. Sumetame kelias stambiai pjaustytas morkas, troškiname dar apie pusvalandį. Dedame kubeliais pjaustytas bulves (kokias tris).

Gaminame, kol bulvės pasidarys minkštos.

Troškinį pateikiame vieną arba su šviežiomis daržovėmis.

Valgome.

Tagged with:
 

One Response to Kaimiškas jautienos troškinys

  1. Ginta says:

    Pabandžiau pasigamint, labai skanu. Net mano vaikas, kuriam sunku įsiūlyti mėsos, mielu noru valgė. Liuks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.