Taigi, susimalame apie 600g jautienos kumpio. Smulkiai supjaustome porą vidutinio dydžio svogūnų ir pakepame ant aliejaus, kol ims ruduoti.

Maltą mėsą sumaišome su svogūnais, vienu kiaušiniu, puse stiklinės nevirtų “Basmati” ryžių, šaukšteliu maltų juodųjų pipirų bei pora šaukštelių druskos.

Imame 5-6 nedideles saldžias paprikas, atsargiai išpjauname kotelį ir pašaliname viduje esančias sėkliukes. Kemšame į vidų mėsą, stengiamės, kad neliktų tuščių ertmių.

Į troškinimui skirtą puodą įpilame šlakelį aliejaus, ir atsargiai sudedame paprikas mėsa į viršų. Užpilame stikline pomidorų pastos, šaukšteliu druskos ir vandeniu, kad viską gerai apsemtų. Galima įmesti dar šiek tiek smulkintos paprikos. Uždengiame ir troškiname ant mažos ugnies pusantros valandos, likus penkiolikai minučių, atidengiame ir įdedame šaukštelį grietinės.

Pateikiame su virtomis bulvėmis.

Valgome.

 

Tagged with:
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.