DSCN8733

Na, metas dar vienam lėtapuodžio receptui.

Supjaustome keletą porų ir vieną didelį svogūną, pakepiname ant sviesto su keletu smulkinto česnako skiltelių. Dedame į lėtapuodžio dugną.

DSCN8705

Alyvuogių aliejuje apkepame triušienos gabaliukus, dedame į lėtapuodį ant porų.

DSCN8717

Į keptuvę, kurioje kepinome triušį, pilame pusę litro vandens, tris didelius šaukštus “Dižono” garstyčių porą trečdalį stiklinės tiršto balzamiko acto. Beriame žiupsnelį  druskos. Užverdame, pamaišome ir supilame ant triušio. Ten pat metame keletą džiovintų baravykų. Pagardiname rozmarinu ir čiobreliu.

DSCN8718DSCN8721DSCN8727

Troškiname 6 valandas.

Pateikiame su bulvių koše ir karštais troškintais burokėliais.

DSCN8733DSCN8729

Valgome.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.