DSCN7148

Netyčia gavome stirnienos. Taigi, gaminome troškinį.

Apie kilogramą stirnienos (mes naudojome sprandinę, bet, manau tinka bet kokia dalis) supjaustome 3cm dydžio kubeliais. Apvoliojame miltuose ir pakepiname ant sviesto.

DSCN7118DSCN7123

Supjaustome kilogramą svogūnų. Juos taip pat pakepame ant sviesto.

DSCN7129

Į troškinimui skirtą puodą dedame pakeptą stirnieną, svogūnus, smulkiai supjaustytą džiovintą baravyką, lauro lapą. Beriame kelias kadagio uogas, druskos bei pipirų. Pilame stiklinę sauso raudono vyno, bei litrą vandens.

DSCN7136DSCN7139

Uždengiame ir troškiname ant silpnos ugnies 3-4 valandas.

Garnyrui supjaustome pusę galvos nedidelio raudono kopūsto, kelis nedidelius svogūnus bei 2-3 saldžiai rūgščius obuolius. Troškiname keptuvėje ant mažos ugnies kol kopūstai suminkštės. Įdedame druskos pagal skonį.

DSCN7143

Troškinį pateikiame su virtomis bulvėmis, kopūstais ir marinuotomis daržovėmis.

DSCN7147DSCN7148

Valgome.

Tagged with:
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.