Kaimiškas jautienos troškinys

Pusę kilogramo jautienos nugarinės supjaustome vidutinio dydžio kubeliais.

Pakepiname troškinimui skirtame puode ant aliejaus.

Atidedame į šalį. Ten pat pakepiname vieną didelį smulkiai pjaustytą svogūną. Mėsą perpjauname per pusę, krauname ant svogūnų.

Viską užpilame pora litrų jautienos sultinio. Beriame šaukštelį druskos, du-tris šaukštelius saldžiosios raudonosios paprikos miltelių, vieną didelį šaukštą pomidorų pastos. Uždengiame ir troškiname valandą. Sumetame kelias stambiai pjaustytas morkas, troškiname dar apie pusvalandį. Dedame kubeliais pjaustytas bulves (kokias tris).

Gaminame, kol bulvės pasidarys minkštos.

Troškinį pateikiame vieną arba su šviežiomis daržovėmis.

Valgome.

About the Author

1 thought on “Kaimiškas jautienos troškinys

Leave a Reply to Ginta Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.