Užsinorėjome kažko panašaus į nedidelius užkandžius ir deginančio 🙂

Taigi.

Susimalame kilogramą jautienos. Pakepiname ant aliejaus. Ant viršaus beriame didelį smulkiai pjaustytą svogūną. Pakepame dar porą minučių.

Dedame šaukštelį kumino, porą šaukštelių su kaupu maltų čili pipiriukų, pusę šaukštelio maltų kajeno pipirų, nedidelę smulkiai pjaustytą žalią papriką.

Viska užpilame pusantros stiklinės vandens ir uždengę patroškiname apie pusvalandį. Patroškinę atidengiame. pilame pusę stiklinės pomidorų padažo. Druskos pagal skonį. Palaukiame, kol skysčio perteklius išgaruos.

Paruoštą mėsą dedame į taco laivelius, ant viršus krauname marinuotus jelapenus, beriame žiupsnelį čedario sūrio. Statome į 200C orkaite 5ioms minutėms. Pateikiame su salotomis ir baltu padažu (viena dalis grietinės, dvi  neriebaus majonezo).

Valgome.

Tagged with:
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.