DSCN6592

Patiekalas paruošiamas labai nesunkiai, taigi ir išvedžiojimų kokių nebus. Gaminam:

Reikės pusantro kilogramo neriebių kiaulienos šonkauliukų. Marinatui imame tris  šaukštus tamsios sojos, du šaukštus paprastos sojos, šaukštą žuvies padažo (fish sauce), porą šaukštų šviežio liepų medaus, tris česnako skilteles, porą šaukštų fermentuotų sojų padažo “Hoisin sauce”. Marinatą užpilame ant šonkauliukų ir statome į šaldytuvą trims – keturioms valandoms.

DSCN6581Išmarinuotus šonkauliukus dedame ant folija išklotos skardos ir šauname į 175 laipsnių orkaitę 45 minutėms. Apverčiame ir kepame dar 45 minutes. Visą kepimo laiką, kas 20min patepame šonkauliukus vandens ir medaus mišiniu (šaukštas medaus, 5 šaukštai vandens).

DSCN6587DSCN6589

Pateikiame su ryžiais ir šviežiomis daržovėmis.

DSCN6591DSCN6592

Valgome.

Tagged with:
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.