Patiekalas tikriems tinginiams. Nereikalauja daug pastangų ir laiko.

400 gr grietinės sumaišome su 100 gr supjaustyto pelėsinio sūrio.

Vištienos krūtinėles (tinka ir šlaunelės) pabarstome grūstomis garstyčiomis bei kariu. Paskrudiname ant keptuvės.

Kepimo skardą paklojame puse grietinės ir pelėsinio sūrio mišiniu, išklojame vištieną.

Ant viršaus dedame šiek tiek bazilikų, keletą ketvirčiais pjaustytų mandarinų bei saulėje džiovintų pomidorų.

Viską uždengiame likusia grietine.

Šauname i 200C orkaitę 40minučių (po 20 min apverčiame mėsą).

Pateikiame su ryžiais ir šviežių daržovių salotomis.

Valgome.

Tagged with:
 

One Response to Troškinta vištiena su pelėsiniu sūriu

  1. Mindaugas says:

    O tas padažas nuo grietinės nepasidaro riebus, gal geriau būtų grietinėlė? Kažką panašaus ragavau Bulgarijoje, o garnyrui buvo patiekta agurkų ir petražolių salotos 🙂 Vasarai man toks patiekalas per sunkus, bet rudenį tikrai išbandysiu 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.