Glazūruoti šonkauliukai

Patiekalas gaminasi gana ilgai, taigi apsišarvuokite kantrybe!

Imam porą nesupjaustytų nelabai riebių kiaulienos šonkaulių (apie pora kg).

DSCN7671

Apiberiame puse stiklinės rudojo cukraus sumaišyto su šaukštu saldžios raudonos paprikos, šaukšteliu kajeno pipiro, šaukšteliu juodųjų pipirų ir šaukštu druskos.

DSCN7673DSCN7677

Apšlakstome sojų padažu, kad cukrus sušlaptų ir kad soja pradėtų gertis į mėsą. Paliekame pusvalanduką pastovėti.

Įvyniojame į kepimo foliją ir šauname į 140 laipsnių orkaitę keturioms valandoms.

DSCN7683

Praėjus laikui, foliją pradarome ir leidžiame šonkauliukams paskrusti 200 laipsnių temperatūroje (kokių 30-40 minučių).

DSCN7689DSCN7691

Valgome.

About the Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.