Vegetariškas ryžių patiekalas

Kai lauke toks tvankumas, tai mėsiški patiekalai visiškai nebedžiugina. Taigi sueksperimentavom štai tokį greitai paruošiamą patiekalą:

Smulkiai supjaustome vieną didelį svogūną ir pakepiname ant aliejaus. Ant viršaus dedame porą plonomis juostelėmis pjaustytų morkų ir pakepame dar penkias minutes.

Krauname vieną vidutinio dydžio juostelėmis pjaustytą papriką. Pakepame porą minučių. Beriame porą saujų šaldytų (arba šviežių) žirnelių, bei indelį supjaustytu marinuotu mažųjų kukurūzų. Sumažiname ugnį ir maišome kokias 8 minutes (arba kol suminkštės žirneliai).

Į daržoves įmaišome keturias stiklines virtų “Basmati” ryžių, pilame sojos padažo, kol pasidarys pakankamai sūru

Valgome.

About the Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.