Atsispausdinti Atsispausdinti

Projektukui reikės pusės kilogramo vištienos širdelių. Širdeles nuplauname, pašaliname riebalus. Paskrudiname ant keptuvės. Kai jos paruduoja, dedame supjaustytą didelį svogūną bei kelis smulkintus česnakus. Pakepame, kol svogūnai pegels.

Viską verčiame į puodą, ant viršaus dedame vieną smulkintą saliero šaką, stambiai pjaustytą didelę morką, šaukštą pomidorų pastos (galima įdėti nedidelę skardinę pomidorų savo sultyse), pusę galvos susmulkinto kalafioro.

Pilame apie porą litrų jautienos sultinio (kad viską apsemtų), beriame šaukštelį druskos, šaukštelį maltų juodųjų pipirų, šaukštelį raudonos saldžios paprikos. Uždengę troškiname pusantros valandos.

Po pusantros valandos dedame kelias kubeliais pjaustytas bulves ir atidengę verdame, apie valandą (arba kol bulvės suminkštės, o vanduo išgaruos).

Pateikiame į stalą :)

Valgome.

Tagged with:
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.